Autor Ajakiri Pööning Toidu ajalugu2018 Retseptid põlvest põlve Seekord avaldame toiduajaloo rubriigis lugejate retsepte, mida pärandatud põlvest põlve. Meeleolu loovad retseptidega kaasas käivad mälestused: inimestest, lõhnadest, maitsetest… Jaga maailmaga Facebook Twitter Pinterest Google + LinkedIn Email Eelmine luguToiduajalugu: katsikutoidud Järgmine luguMatusekombed ja peielauad Uuri lähemalt ka neid lugusid: Soome kaubasõbrad ja Rootsi juustumeistrid. Põhjapoolsed mõjud Eesti toidukultuuris Euroopa köök läbi Saksa sõela: läänepoolsed mõjud Eesti toidukultuuris Kellele kuulub mulgi puder? Eesti-Läti ühisest toidupärandist Sajandi naine – Aliise Moora Restoranid ja restoranitoidud 1940.–1950. aastatel Magusad süldid, kobedad leivad ja mesijääd